ПРОДУКТИ :
200 гр. натурален шоколад200гр. безсолно краве масло100гр. кафява захар4 средни яйца30 мл. тъмен ромсока и кората от половин портокал2 супени лъжици тъмно какаоНАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
1. Разделяте жълтъците от белтъците.2.Шоколада,захарта ,какаото и маслото се разтопяват на водна баня заедно с рома,сока и кората от портокала.3.Към белтъците прибавяте щипка сол и разбивате на пухкав сняг.4.Към охладената шоколадова смес прибвавяте жълтъците и разбивате добре, прибавяте белтъците като бъркате внимателно да неспаднат.5.Пухкавият крем насипвате в чаши и охлаждате за няколко часа в хладилник.
вторник, 21 февруари 2012 г.
ШОКОЛАДОВ МУС С ПОРТОКАЛ И РОМ
Абонамент за:
Публикации (Atom)