сряда, 20 август 2014 г.
ВЕГАН СЛАДОЛЕД С БОРОВИНКИ
Продукти:
2 броя авокадо
400 гр. боровинки
200 мл. кокосова сметана
9-10 супени лъжици сироп от агаве
Приготвяне:
Като начало във фризера за 2-3 часа се охлажда метален или стъклен съд в който ще замразите сладоледа .
Всички съставки се поставят в кухненски робот с S нож.
Блендира се 1-2 минути или докато всичко се смеси добре.
Който обича повече сладко може да се добави още сироп от агаве или мед.
Сместа се изсипва в охладеният съд и отново се връща във фризера.
Разбърква се на 30-40 минути за по-равномерно замразяване.
След около 3 часа сладоледа е готов.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар